line Carbon pabrik tabung baja ZG28

Short Description:

Description ZG28 tube mill line Diameter of welded tubes Φ10-38mm Wall thickness of welded tubes 0.5-1.5mm Speed of tube welding 50-90M/min Power of major motor 55KW Power of high frequency welder 100KW Basic componetsUncoiler→Shearing and butt-welder→Vertical-type accumulator→Forming,welding,sizing machine→Computer cutting saw→Run-out table   Description: In order to expand our business, we cooperate with the largest welding machine company in China to produce the tube weld...


  • Potongan: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order Quantity: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Wektu babar pisan: 2 taun
  • Detail produk

    Description ZG28 line pabrik tabung
    Diameter tabung gandheng Φ10-38mm
    kekandelan tembok saka tabung gandheng 0.5-1.5mm
    Kacepetan welding tube 50-90M / min
    Power of motor utama 55KW
    Power of welder frekuensi dhuwur 100KW
    Componets dhasar Uncoiler → Shearing lan korban-welder → vèrtikal-jinis accumulator → mbentuk, welding, sizing nglereni mesin → Komputer weruh → Run-metu Tabel

     

    Description:

    Supaya kanggo nggedhekake bisnis kita, kita kerjo bareng karo perusahaan welding paling gedhé ing China kanggo gawé tabung las machine.Welcome kabeh pelanggan kanggo ngunjungi pabrik mesin welding lan nggawe tuku karo us.At saiki, kita utamané ngasilaké frekuensi dhuwur steel pipe karbon mesin las, frekuensi dhuwur stainless steel mesin pipe welding, lan plastik mesin pipe welding, etc. Ing diameteripun pipe maksimum kita bisa gawé iku 273mm. kauntungan kita iku kita pabrik nduweni kemampuan kanggo gawé saben bagean saka kabèh line, supaya kita bisa ngontrol kualitas kanthi tanggal layang, saben jamur kang wis liwati standar kontrol kualitas ketat bisa dikirim menyang tangan saka pelanggan.

    F -rata hukum:

     图片 2

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1. Decoiler

    1dfg1

    2. dipakani

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll mbentuk stands

    4gfg1

    sistem 5. Driving

    5fgfg1

    sistem 6. Cutting

    6fdgadfg1

    Others

    other1afd

    metu Tabel

    out1

    Tampilan Online Chat!