Gambar Company

焊接 2Wuxi Linbay Machinery Co.Ltd  iku sawijining perusahaan saka dhuwur-mburi muter mesin mbentuk ing China.

Our company is located in kutha Wuxi, Provinsi Jiangsu. We are Manufaktur profesional kabeh jinis muter kadhemen mbentuk mesin, digunakake Manajemen modern, penelitian ilmiah profesional, technique Manufaktur majeng lan impeccable sawise-sales system.Till saiki perusahaan kita wis luwih saka 50 karyawan, kalebu english, sales basa spanish lan russian.

Linbay machinery utamané ngasilaké Genteng muter mesin mbentuk, gilap mesin kothak muter mbentuk, C / Z purline muter mbentuk mesin, lantai kelompok muter mesin mbentuk, guardrail muter mbentuk mesin, downpipe muter mbentuk mesin, tray kabel muter mbentuk mesin, baja silo muter mbentuk mesin etc. Kita bisa nggawe luwih saka 20 seri lan 100 jinis mesin. jaringan kita wis nyebar kabeh sak donya, Nerjemahake isoh kita nanggapi kanggo kabutuhan pasar donya pusaté sak Romania, Spanyol, UK, UAE, Afrika Kidul, Botswana, India, Perú, Bolivia, produk pungkasan Rusia etc.The iki digunakake digunakake ing panyimpenan gandum, gudhang, workshop, rak-rak supermarket, industri photovotaic, papan wall integrasi, panggonan, lan kabeh jinis proyèk pambangunan omah digawe panas. Linbay machinery bisa ketemu akeh perusahaan construction, industri otomatis lan baja produksi enterprise.We pracaya ing nyediakake kualitas kanggo kita klien karo pangiriman pas wektune ing prices paling competitive.

fgafgammexport1497273704322


Tampilan Online Chat!