Talang muter mesin mbentuk

Short Description:

Description: Gutter Roll Forming Machine normally work  with 0.4-0.6mm thickness raw material to make gutters and drains. Normal working speed is aroun 10-20m/min. We adopt torri stand structure, it’s more beautiful and more table when the machine working. Profile:   Technical specification: Gutter roll forming machine No. Item Specification Optional 1 Suitable material Type:Galvanized Coil, PPGI, Carbon steel Coil   Thickness(mm):0.4-0.6 Yield strength: 250 –...


  • Potongan: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order Quantity: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Wektu babar pisan: 2 taun
  • Detail produk

    gambar profil

    Description:

    Gutter Roll mbentuk Machine biasane bisa karo 0.4-0.6mm mentahan materi kekandelan kanggo nggawe talang lan kualitase. Kacepetan normal digunakake iku tengahé 10-20m / min. We nganggo struktur ngadeg Torri, iku luwih ayu lan liyane meja nalika mesin apa.

    Profile:

     文字 描述 544文字 描述 404

    Technical specificatio n:

    Talang muter mesin mbentuk

    No.

    item

    Keterangan

    pilihan

    1

    materi cocok

    Koleksi: Galvanized Coil, PPGI, karbon baja Coil  
    Kekandelan (mm): 0.4-0.6
    Ngasilaken kekuatan: 250 - 550MPa
    Tensil kaku (MPa): G350Mpa-G550Mpa

    2

    kacepetan mbentuk Nominal (m / min)

    10-20 Utawa miturut sarat Panjenengan

    3

    mbentuk stasiun

    19 Miturut profil

    4

    Decoiler

    decoiler manual decoiler Hydraulic utawa pindho decoiler sirah

    5

    Main mesin motor

    Sino-Jerman Brand Siemens

    6

    account PLC

    Panasonic Siemens

    7

    inverter account

    Yaskawa  

    8

    sistem Driving

    chain drive gearbox drive

    9

    Rollers '  materail

    Steel # 45 GCr15

    10

    struktur Station

     struktur ngadeg Torri Palsu stasiun Iron

    struktur panel Utawa Wall

    11

    sistem punching

    Ora stasiun punching Hydraulic utawa Punching penet

    12

    sistem Cutting

    Post-nglereni Pre-nglereni

    13

    requirement sumber daya

    380V 60Hz Utawa miturut sarat Panjenengan

    14

    werna machine

    biru Industrial Utawa miturut sarat Panjenengan

     

    Mili Chart:

     文字 描述 1672


  • Previous:
  • Next:

  • talang muter mesin mbentuk

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. dipakani

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll mbentuk stands

    4gfg1

    sistem 5. Driving

    5fgfg1

    sistem 6. Cutting

    6fdgadfg1

    Others

    other1afd

    metu Tabel

    out1

    Tampilan Online Chat!