Mantaince

machine Maintenance

pangopènan Daily karo care tliti muter lan bagéyan wigati ing extension operasi wektu Alat 'lan kualitas plank rolling. Mulane, mangga nindakake samubarang punika ing produksi dina lan panggunaan.

1. Add lan daub Pelumas asring kanggo bagéan njaba. (Kaya chain driving)

2. Ngilangke bledug lumahing roller asring lan utamané bisa njaba. Yen sampeyan ora bisa nggunakake iku  kanggo dangu, sampeyan kudu daub mesin lan Pelumas ing lumahing roller lan sampeyan kudu ngresiki iku nalika sampeyan nggunakake wektu sabanjuré.img

3. Yen peralatan ora digunakake kanggo dangu, sampeyan kudu nggunakake kain plastik utawa artikel liya kanggo nutupi lan sok dong mirsani supaya udan lan lembab, utamané kothak Ngontrol electrical

4. Cutting kudu nambah Pelumas kanggo panggonan ngendi kudu Pelumas ing panjalukan

5. Biasane katon menyang stasiun hydraulic lan jumlahe lenga mesin sing ndadeake munggah nganthi sampeyan kudu nambah wektu nalika butuh jumlahe lenga

6.To kothak Perkakas elektrik lan saben ndadékaké magepokan kahanan, sampeyan kudu mriksa biasane lan ngresiki lebu.


Tampilan Online Chat!