Arabia-Corrugated muter mbentuk mesin lan curving mesin

On 21 st  September, kita diekspor kita mesin mbentuk corrugated muter karo curving mesin kanggo Arabia. Iki jenis sheet iki digunakake digunakake ing gendheng vaulted.

Quality Italia, Eropah Sawise-sales Service, Chinese Factory Price. 5 taun babar pisan kualitas, 20 taun urip.

muter mbentuk mesin kanggo Arabia (1) 1

muter mbentuk mesin kanggo Arabia (2) 1

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House


Post wektu: Oct-19-2018
Tampilan Online Chat!