Vietnam-loro mesin kirim muter mbentuk

On 9 th  Oktober, kita diekspor loro mesin muter mbentuk kanggo Vietnam. Iki loro kirim muter mbentuk mesin kita nggunakake nyukur mabur kanggo nggawe non-stop nglereni, kang èfèktif nyepetake kacepetan apa lan nambah efficiency produksi. Kejabi sing ndeleng, kita kabeh sijine palsu stands wesi lan gearbox nyopir kanggo nggawe manawa kita mesin mbentuk muter bisa dadi stabil, tahan lan dhuwur-tliti nalika dianggo kacepetan minangka cepet. Iki jenis konfigurasi bisa 100% nggawe manawa 20 taun urip.

Quality Italia, Eropah Sawise-sales Service, Chinese Factory Price. 5 taun babar pisan kualitas, 20 taun urip.

muter mbentuk mesin kanggo Vietnam (1) 1

muter mbentuk mesin kanggo Vietnam (2) 1

muter mbentuk mesin kanggo Vietnam (3) 1

muter mbentuk mesin kanggo Vietnam (4) 1

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag


Post wektu: Oct-19-2018
Tampilan Online Chat!