PU Sandwich Line Produksi Panel

Short Description:

Description: PU Line Produksi Sandwich Panel Iki kanggo Pabrik polyurethane utawa phenol laminated panel sandwich with facings werna baja. Ing baris produksi dadi kanggo kaku polyfoam panel laminated karo facings werna baja jenis peralatan specialized digunakake kanggo prodhuksi werna-baja sisi Panel sandwich karo lapisan tengah polyurethane anti-pembakaran, polyisocyanurate utawa plastik umpluk phenolic. Ing kekandelan saka panel sandwich diprodhuksi kisaran saka 0 kanggo 10 mm, karo ing ...


  • Potongan: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order Quantity: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Wektu babar pisan: 2 taun
  • Detail produk

    gambar profil

    Description:

    Iki  PU Sandwich Panel P roduction L ine is to manufacture polyurethane or phenol laminated sandwich panel with color steel facings.

    Ing baris produksi dadi kanggo kaku polyfoam panel laminated karo facings werna baja jenis peralatan specialized digunakake kanggo prodhuksi werna-baja sisi Panel sandwich karo lapisan tengah polyurethane anti-pembakaran, polyisocyanurate utawa plastik umpluk phenolic. Ing kekandelan saka panel sandwich diprodhuksi kisaran saka 0 kanggo 10 mm, jembaré antarane 750 kanggo 1000 mm lan dawane ing panyuwunan. Uga kita kurban Mineral Panel Line Produksi ,Mineral Panel Line Produksi.

    Profile:

    PU (3) a

    Technical specificatio n:

    PU Sandwich Panel P roduction L ine

    Ora ana.

    Nulis saka produk baris:

    jumlah

    1

    Uncoilers Hydraulic karo transporter mobil

    2

    2

    Sheet baja piranti nglereni melintang ,sheet baja

    2

      lumahing PVC piranti film panutup

    3

    Roll mesin mbentuk

    4

    4

    conveyer

    1

    5

    kamar wis dadi panas

    1

    6

    PUR / PIR loro komponen Liquid nyawiji lan

    1

      nyuntikaké bagean kanggo foaming (pump dhuwur meksa,
      digawe ing China)

    7

    Foaming lan PUR / PIR umpluk maturing

    1

      mesin / struktur sabuk pindho dawa 18m kalebu
      pamblokiran sisih nilon segel kanggo nggawe 6 jinis kekandelan
      panel, siji pesawat saka pamblokiran kanggo ndhukung panel gendheng.

    8

    Panas lan panas jampel sistem

    1

    9

    Panel otomatis nglereni sistem

    1

    10

    sistem kontrol listrik

    1

     

    Mili Chart:

     peta mili


  • Previous:
  • Next:

  • PU Sandwich Panel Line1

    PU Sandwich Panel Line2

    PU Sandwich Panel Line3

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. dipakani

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll mbentuk stands

    4gfg1

    sistem 5. Driving

    5fgfg1

    sistem 6. Cutting

    6fdgadfg1

    Others

    other1afd

    metu Tabel

    out1

    Tampilan Online Chat!