garis Karbon ngagiling tube baja ZG28

Pondok Description:

Description ZG28 tube mill line Diameter of welded tubes Φ10-38mm Wall thickness of welded tubes 0.5-1.5mm Speed of tube welding 50-90M/min Power of major motor 55KW Power of high frequency welder 100KW Basic componetsUncoiler→Shearing and butt-welder→Vertical-type accumulator→Forming,welding,sizing machine→Computer cutting saw→Run-out table   Description: In order to expand our business, we cooperate with the largest welding machine company in China to produce the tube weld...


  • FOB Harga: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambaran ZG28 garis ngagiling tube
    Diaméter tabung dilas Φ10-38mm
    ketebalan dinding tabung dilas 0.5-1.5mm
    Laju las tube 50-90M / mnt
    Kakuatan motor utama 55KW
    Kakawasaan welder frekuensi tinggi 100KW
    Componets dasar Uncoiler → Shearing na butt-welder → nangtung-tipe accumulator → Ngabentuk, patri, sizing motong mesin → Komputer nempo → Run-kaluar méja

     

    pedaran:

    Dina urutan rék dilegakeun bisnis urang, urang cooperate jeung parusahaan mesin las panggedéna di Cina pikeun ngahasilkeun tabung las machine.Welcome sakabeh nasabah nganjang pabrik mesin las sarta nyieun beuli ku us.At hadir, urang utamana ngahasilkeun frekuensi tinggi pipe baja karbon mesin patri, frekuensi tinggi stainless steel mesin pipe las, sarta plastik mesin pipe las, jsb diaméter pipe maksimum bisa ngahasilkeun mangrupa 273mm. Kauntungan urang éta pabrik urang mibanda kamampuhan pikeun ngahasilkeun unggal bagéan sakabeh garis, sangkan bisa ngadalikeun kualitas akurat jeung tanggal pangiriman, unggal kapang anu kaliwat baku kadali kualitas ketat bisa dikirim ka leungeun konsumén.

    F bagan hukum:

     图片 2

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    WhatsApp Online Chat!