garis Karbon ngagiling tube baja ZG76

Pondok Description:

Description ZG76 tube mill line ZG76 enlarge toΦ127 tube mill line Diameter of welded tubes Φ25-80mm Φ32-127mm Wall thickness of welded tubes 1.2-4.0mm 1.5-2.5mm Speed of tube welding 30-70M/min 30-60M/min Power of major motor 160KW 90KW×2 Power of high frequency welder 300KW 350KW Basic componets1.Hydraulic uncoiler→Shearing and butt-welder→Horizontal-type accumulator→Forming machine→Water cooling tank→Sizing machine→Computer cutting saw→Run-out table 2.Hydraulic uncoiler→Shea...


  • FOB Harga: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambaran ZG76 garis ngagiling tube ZG76 ngalegaan toΦ127 tube garis ngagiling
    Diaméter tabung dilas Φ25-80mm Φ32-127mm
    ketebalan dinding tabung dilas 1.2-4.0mm 1.5-2.5mm
    Laju las tube 30-70M / mnt 30-60M / mnt
    Kakuatan motor utama 160KW 90KW × 2
    Kakawasaan welder frekuensi tinggi 300KW 350KW
    Componets dasar 1.Hydraulic uncoiler → Shearing na butt-welder → horisontal-tipe accumulator → Ngabentuk mesin → cooling Cai tank → sizing motong mesin → Komputer nempo → Run-kaluar méja

    2.Hydraulic uncoiler → Shearing na butt-welder → horisontal-tipe accumulator → Ngabentuk mesin → cooling Cai tank → mesin sizing → Tiis nempo → Run-kaluar méja

    pedaran:

    Dina urutan rék dilegakeun bisnis urang, urang cooperate jeung parusahaan mesin las panggedéna di Cina pikeun ngahasilkeun tabung las machine.Welcome sakabeh nasabah nganjang pabrik mesin las sarta nyieun beuli ku us.At hadir, urang utamana ngahasilkeun frekuensi tinggi pipe baja karbon mesin patri, frekuensi tinggi stainless steel mesin pipe las, sarta plastik mesin pipe las, jsb diaméter pipe maksimum bisa ngahasilkeun mangrupa 273mm. Kauntungan urang éta pabrik urang mibanda kamampuhan pikeun ngahasilkeun unggal bagéan sakabeh garis, sangkan bisa ngadalikeun kualitas akurat jeung tanggal pangiriman, unggal kapang anu kaliwat baku kadali kualitas ketat bisa dikirim ka leungeun konsumén.

    F bagan hukum:

    图片 6


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    WhatsApp Online Chat!