Mantaince

mesin Purwokerto

pangropéa poean kalayan perawatan meticulous muterkeun bagian penting dina extension waktu operasi equipments 'sarta kualitas plank rolling. Kituna, mangga ngalakukeun hal handap dina produksi poean anjeun sarta pamakéan.

1. Tambahkeun na daub lube mindeng ka bagian luar. (Saperti ranté nyetir)

2. Ngusap ka debu beungeut roller sering na utamana dianggo luar. Mun anjeun teu make eta  keur lila, anjeun kedah daub mesin sarta lube dina beungeut roller jeung anjeun kudu ngabersihan deui mun anjeun migunakeun waktos salajengna.IMG

3. Mun alat-alat nu henteu make pikeun lila, anjeun kedah nganggo lawon plastik atawa artikel séjén pikeun nutupan eta sarta perhatikeun ulah hujan jeung beueus, utamana kotak ngadalikeun listrik

4. motong kedah nambahkeun lube ka tempat dimana butuh lube kana pamundut nu

5. Biasana ngungkaban stasiun hidrolik sarta kuantitas minyak tina mesin deceleration anjeun kudu ditambahkeun dina jangka waktu nalika kakurangan kuantitas minyak

6.To kotak panerapan listrik sarta unggal ngabalukarkeun ditéang Kaayaan, Anjeun kedah parios biasana tur ngabersihan debu nu.


WhatsApp Online Chat!