Arabia-Corrugated roll ngabentuk mesin sarta curving mesin

Dina 21 st  September, urang diékspor kami mesin ngabentuk corrugated roll kalayan curving mesin keur Arabia. Jenis ieu lambaran anu loba dipaké dina hateup vaulted.

Quality Italia, Éropa Saatos-jualan Service, Cina Kilang kitu Harga. 5 taun jaminan kualitas, 20 taun hirup berpungsi.

roll ngabentuk mesin keur Arabia (1) 1

roll ngabentuk mesin keur Arabia (2) 1

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key


Pos waktos: Oct-19-2018
WhatsApp Online Chat!