Viétnam-Dua mesin pos roll ngabentuk

Dina 9 th  Oktober kami diékspor dua mesin roll ngabentuk kana Vietnam. Dua pos roll ngabentuk mesin ieu kami nganggo geser ngalayang sangkan non-stop motong nu éféktif nyepetkeun speed digawé tur ningkatkeun efisiensi produksi. Di sagigireun anjeun tingali, urang sadayana nunda ngajalin lapak beusi sarta gearbox nyetir ka pastikeun kami mesin ngabentuk roll tiasa stabil, tahan jeung luhur-precision lamun gawéna speed sakumaha gancang. Jenis ieu konfigurasi bisa 100% pastikeun 20 taun hirup berpungsi.

Quality Italia, Éropa Saatos-jualan Service, Cina Kilang kitu Harga. 5 taun jaminan kualitas, 20 taun hirup berpungsi.

roll ngabentuk mesin keur Vietnam (1) 1

roll ngabentuk mesin keur Vietnam (2) 1

roll ngabentuk mesin keur Vietnam (3) 1

roll ngabentuk mesin keur Vietnam (4) 1

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala


Pos waktos: Oct-19-2018
WhatsApp Online Chat!