klien kami / mitra

  • Colombia-Corrugated roll ngabentuk mesin

    Colombia-Corrugated roll ngabentuk mesin

    Dina 7 Agustus, urang diékspor roll corrugated ngabentuk mesin keur Kolombia. Kami produsén pisan profesional of roll mesin ngabentuk. The roll corrugated ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian gaw a. Ayeuna pisan populerna di machines.We kami geus ext ...
    Maca deui
  • India-steel baja corrugated roll mesin ngabentuk

    India-steel baja corrugated roll mesin ngabentuk

    Dina 10 Oktober, urang diékspor a stainless steel roll corrugated ngabentuk mesin ka India. Méméh bahan PPGI éta beuki populér tapi ayeuna lambar stainless steel ieu laun ngaganti panel PPGI. roll corrugated Ieu ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian ...
    Maca deui
  • Viétnam-Dua mesin pos roll ngabentuk

    Viétnam-Dua mesin pos roll ngabentuk

    Dina 9 Oktober, urang diékspor dua mesin roll ngabentuk kana Vietnam. Dua pos roll ngabentuk mesin ieu kami nganggo geser ngalayang sangkan non-stop motong nu éféktif nyepetkeun speed digawé tur ningkatkeun efisiensi produksi. Di sagigireun anjeun tingali, urang sadayana nunda ngajalin lapak beusi sarta gearbox nyetir ...
    Maca deui
  • Arabia-Corrugated roll ngabentuk mesin sarta curving mesin

    Arabia-Corrugated roll ngabentuk mesin sarta curving mesin

    On 21st of September, we exported our corrugated roll forming machine with curving machine to Arabia. This kind of sheet is widely used in vaulted roof. Italian Quality, European After-sales Service, Chinese Factory Price. 5 years quality warranty, 20 years working life.
    Maca deui
  • Pilari maju ka partisipasi Anjeun

    Pilari maju ka partisipasi Anjeun

    Kami geus diékspor kami roll ngabentuk mesin keur loba nagara kawas Australia, Rusia, Spanyol, Kanada, Bolivia, Péru jeung loba nagara séjénna. Éta pisan wareg kana kualitas urang. Simkuring resep hubungan lila tinimbang hiji-off bisnis. Ku alatan éta, di sagigireun kualitas mesin, urang butuh teuing cou ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!