klien kami / mitra

  • Paraguay-High Automatic Hydraulic Decoiler

    Paraguay-High Automatic Hydraulic Decoiler

    On 12th of May, we exported a set of highly automatic hydraulic decoiler to Paraguay, which is used to Roof Tile roll forming machine, its max. weight can reach a 10tons.   This machine is equipped with sensor, more sa...
    Maca deui
  • Saudi Arabia-Highway Guardrail Roll Forming Machine

    Saudi Arabia-Highway Guardrail Roll Forming Machine

    We’re going to export whole production line of Highway Guardrail Roll Forming Machine to Saudi Arabia. The whole production line includes Decoiler, Leveler, Servo feeder, Hydraulic punch, roll former, Hydraulic cut and Auto...
    Maca deui
  • Iraq- Metal Deck Roll Forming Machine

    Iraq- Metal Deck Roll Forming Machine

    On 6th of April, we exported whole production line of galvanized steel Metal deck roll forming machine to Iraq with raw steel material thickness 0.8-1.2mm. The whole production line includes hydraulic decoiler, roll former,...
    Maca deui
  • ARGENTINA-Double Row Din Rail Roll Forming Machine

    ARGENTINA-Double Row Din Rail Roll Forming Machine

    LINBAY-DIN RAIL-ARGENTINA On 15th of March, we exported whole production line of Double row Din rail roll forming machine to Argentina with profile IEC / EN 60715 - 35×7.5 and IEC / EN 60715 - 35×15. The row material for this Din rail rolling former is Q235, G350, G550, ...
    Maca deui
  • Colombia-Corrugated roll ngabentuk mesin

    Colombia-Corrugated roll ngabentuk mesin

    Dina 7 Agustus, urang diékspor roll corrugated ngabentuk mesin keur Kolombia. Kami produsén pisan profesional of roll mesin ngabentuk. The roll corrugated ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian gaw a. Ayeuna pisan populerna di machines.We kami geus ext ...
    Maca deui
  • India-steel baja corrugated roll mesin ngabentuk

    India-steel baja corrugated roll mesin ngabentuk

    Dina 10 Oktober, urang diékspor a stainless steel roll corrugated ngabentuk mesin ka India. Méméh bahan PPGI éta beuki populér tapi ayeuna lambar stainless steel ieu laun ngaganti panel PPGI. roll corrugated Ieu ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian ...
    Maca deui
  • Viétnam-Dua mesin pos roll ngabentuk

    Viétnam-Dua mesin pos roll ngabentuk

    Dina 9 Oktober, urang diékspor dua mesin roll ngabentuk kana Vietnam. Dua pos roll ngabentuk mesin ieu kami nganggo geser ngalayang sangkan non-stop motong nu éféktif nyepetkeun speed digawé tur ningkatkeun efisiensi produksi. Di sagigireun anjeun tingali, urang sadayana nunda ngajalin lapak beusi sarta gearbox nyetir ...
    Maca deui
  • Arabia-Corrugated roll ngabentuk mesin sarta curving mesin

    Arabia-Corrugated roll ngabentuk mesin sarta curving mesin

    On 21st of September, we exported our corrugated roll forming machine with curving machine to Arabia. This kind of sheet is widely used in vaulted roof. Italian Quality, European After-sales Service, Chinese Factory Price. 5 years quality warranty, 20 years working life.
    Maca deui
  • Pilari maju ka partisipasi Anjeun

    Pilari maju ka partisipasi Anjeun

    Kami geus diékspor kami roll ngabentuk mesin keur loba nagara kawas Australia, Rusia, Spanyol, Kanada, Bolivia, Péru jeung loba nagara séjénna. Éta pisan wareg kana kualitas urang. Simkuring resep hubungan lila tinimbang hiji-off bisnis. Ku alatan éta, di sagigireun kualitas mesin, urang butuh teuing cou ...
    Maca deui

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat !