PU Sandwich Kidul Line Produksi Panel

Pondok Description:

Description: PU Line Produksi Sandwich Kidul Panel Ieu keur rancang polyurethane atawa fénol laminated panel sandwich jeung facings warna baja. Garis produksi kontinyu pikeun kaku polyfoam panel laminated kalawan facings warna baja mangrupakeun jenis pakakas husus dipaké pikeun ngahasilkeun warna-baja sided panels sandwich jeung lapisan tengah polyurethane anti durukan, polyisocyanurate atawa palastik busa phenolic. The ketebalan tina panel sandwich nu dihasilkeun antara 0 nepi ka 10 mm, wid nu ...


  • FOB Harga: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambar profil

    pedaran:

    Ieu  PU Sandwich Kidul Panel P roduction L ine is to manufacture polyurethane or phenol laminated sandwich panel with color steel facings.

    Garis produksi kontinyu pikeun kaku polyfoam panel laminated kalawan facings warna baja mangrupakeun jenis pakakas husus dipaké pikeun ngahasilkeun warna-baja sided panels sandwich jeung lapisan tengah polyurethane anti durukan, polyisocyanurate atawa palastik busa phenolic. The ketebalan tina panel sandwich jeung dihasilkeun antara 0 nepi ka 10 mm, lebar antara 750 nepi ka 1000 mm sarta panjangna on pamundut. Ogé kami nawiskeun Rock wol Panel Line Produksi ,Kaca wol Panel Line Produksi.

    Profil:

    PU (3)

    Teknis specificatio n:

    PU Sandwich Kidul Panel P roduction L ine

    NO.

    Nulis ngeunaan garis produk:

    jumlah

    1

    Uncoilers hidrolik kalawan transporter mobil

    2

    2

    Lambar baja alat motong transverse ,lambar baja

    2

      permukaan PVC alat pilem nutupan

    3

    Roll mesin ngabentuk

    4

    4

    Conveyer

    1

    5

    kamar pre-panas

    1

    6

    PUR / Pir dua komponen Liquid campur kode jeung

    1

      injecting bagian pikeun foaming (pompa tekanan tinggi,
      didamel di Cina)

    7

    Foaming jeung PUR / Pir busa maturing

    1

      mesin / struktur sabuk ganda panjangna 18m ngawengku
      blok samping nilon segel nyieun 6 rupa ketebalan
      panel, salah set tina blok pikeun ngarojong panel hateup.

    8

    Pemanasan sarta insulasi panas Sistim

    1

    9

    Panel otomatis motong Sistim

    1

    10

    sistim kontrol listrik

    1

     

    Ngalir Bagan:

     charta aliran


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PU Sandwich Kidul Panel Line1

    PU Sandwich Kidul Panel Line2

    PU Sandwich Kidul Panel Line3

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    WhatsApp Online Chat!