News

  • The BIG 5 Fair in Dubai

    The BIG 5 Fair in Dubai

    LINBAY is very glad to attend this fair “THE BIG 5 DUBAI 2019″, it is a great opportunity to let customer know us in Middle East market. During this fair we have met with some of our old customers from Saudi Arabia, Kuwait, Iraq etc and we know a lot of kind clients. We are pleased to...
    Waca liyane
  • LINBAY and The BIG 5

    Invitation letter Dear all customers in Middle East and all over the world LINBAY MACHINERY CO.,LTD will attend the ‘THE BIG 5‘ fair in DUBAI, UAE.  LINBAY invite you come to our stand, welcome to visit us: Z2 E202 During the fair we will present our new product: PU sandwich line. LIN...
    Waca liyane
  • Google helps us go further

    Google helps us go further

    Our company is very honored to be selected by Google as one of Google’s second A program companies, the program is dedicated to helping export-oriented manufacturing enterprise achieve low cost, high conversion multi orders. At 1:30 pm on December 18th, our representative went to the Google Adver...
    Waca liyane
  • Colombia-Corrugated muter mbentuk mesin

    Colombia-Corrugated muter mbentuk mesin

    On 7th Agustus, kita diekspor muter corrugated mbentuk mesin kanggo Kolombia. We are Produsèn banget profesional saka muter mesin mbentuk. Muter corrugated mbentuk migunakake layar tutul dipindhah, iku luwih flexsible lan ora Occupy panggonan makaryo. Saiki banget populer ing machines.We kita wis ext ...
    Waca liyane
  • India-Stainless steel corrugated muter mesin mbentuk

    India-Stainless steel corrugated muter mesin mbentuk

    On 10th October, kita diekspor a stainless steel muter corrugated mbentuk mesin kanggo India. Sadurunge materi PPGI ana luwih populer nanging saiki sheet stainless steel wis mboko sithik ngganti panel PPGI. muter corrugated iki mbentuk migunakake layar tutul dipindhah, iku luwih flexsible lan ora Occupy ...
    Waca liyane
  • Vietnam-loro mesin kirim muter mbentuk

    Vietnam-loro mesin kirim muter mbentuk

    Ing 9 Oktober, kita diekspor loro mesin muter mbentuk kanggo Vietnam. Iki loro kirim muter mbentuk mesin kita nggunakake nyukur mabur kanggo nggawe non-stop nglereni, kang èfèktif nyepetake kacepetan apa lan nambah efficiency produksi. Kejabi sing ndeleng, kita kabeh sijine palsu stands wesi lan gearbox driving ...
    Waca liyane
  • Arabia-Corrugated muter mbentuk mesin lan curving mesin

    Arabia-Corrugated muter mbentuk mesin lan curving mesin

    On 21st of September, we exported our corrugated roll forming machine with curving machine to Arabia. This kind of sheet is widely used in vaulted roof. Italian Quality, European After-sales Service, Chinese Factory Price. 5 years quality warranty, 20 years working life.
    Waca liyane
  • Looking nerusake kanggo partisipasi

    Looking nerusake kanggo partisipasi

    Kita diekspor kita muter mbentuk mesin kanggo akèh negara kaya Australia, Rusia, Spanyol, Kanada, Bolivia, Peru lan akèh negara liyane. Padha banget wareg kanggo kualitas. We seneng hubungan dangu tinimbang siji-mati bisnis. Mulane, liyane saka kualitas mesin, kita njupuk akeh cou ...
    Waca liyane
  • kontrak amba customer Russian

    kontrak amba customer Russian

    Ing taun pungkasan, kita wis mlebu kontrak karo perusahaan Russian, padha tuku loro garis saka otomatis tray kabel roll mesin mbentuk karo ukuran saka 50-600mm saka jembaré, iku profil rumit karo akeh bolongan punching, jinis kabel tray produk italian. Iki loro garis bisa gampang ngganti wi ...
    Waca liyane
  • customer Spanyol ditampa mesin kang satisfactorily

    customer Spanyol ditampa mesin kang satisfactorily

    Ing 2017, kita njupuk pesenan saka pelanggan Spanyol kanggo OEM 90 jurusan muter gedhine corrugated mbentuk machine.This beda saka mesin corrugated muter mbentuk biasa, 90 degree corrugated kabutuhan sheet tliti banget dhuwur ing mesin kita. Sawise efforts unremitting insinyur, aft ...
    Waca liyane
  • Dolan maring kanggo Mexico, Peru lan Bolivia

    Supaya devolop bisnis kita ing Amérika Kidul, perusahaan kita arep tentatively menyang Mexico, Peru lan Bolivia kanggo ngunjungi cutomers kasengsem saka 1st Juni kanggo 20 Juni. Kita ngarep-arep wayah iki bakal deepen kontak kita lan hubungan karo klien lan niat mlebu persetujuan agensi karo ...
    Waca liyane

Kirimi pesen kanggo kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!