stainless steel line pabrik tabung BG

Short Description:

BG series high-precision stainless steel tube mill line Description BG20 BG40 BG60 Diameter of welded tubes Φ8-25.4mm Φ25.4-50.8mm Φ38.1-76.2mm Wall thickness of welded tubes 0.5-1.0mm 0.8-2.0 1.0-3.0 Speed of tube welding 0.5-8M/min 0.5-6M/min 0.5-4M/min Ar-arc welder 400A 600A 600A Basic componetsUncoiler→Shearing and butt-welder→Forming unit→Welding unit→Polishing unit→Rough sizing unit→annealing(Prepared by customer)→Traction precision sizing unit→Fixed length rotary-cutt...


  • Potongan: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order Quantity: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Wektu babar pisan: 2 taun
  • Detail produk

    seri BG-dhuwur tliti line pabrik tabung baja stainless

    Description BG20 BG40 BG60
    Diameter tabung gandheng Φ8-25.4mm Φ25.4-50.8mm Φ38.1-76.2mm
    kekandelan tembok saka tabung gandheng 0.5-1.0mm 0.8-2.0 1.0-3.0
    Kacepetan welding tube 0.5-8M / min 0.5-6M / min 0.5-4M / min
    welder Ar-arc 400A 600A 600A
    Componets dhasar Uncoiler → Shearing lan korban-welder → mbentuk unit unit → Welding → Polishing unit → kasar sizing unit → kang gawe kukuh (Disiapake dening customer) → traksi tliti sizing unit → dawa Telpon Rotary-nglereni weruh → Run-metu Tabel

     

    Description:

    Supaya kanggo nggedhekake bisnis kita, kita kerjo bareng karo perusahaan welding paling gedhé ing China kanggo gawé tabung las machine.Welcome kabeh pelanggan kanggo ngunjungi pabrik mesin welding lan nggawe tuku karo us.At saiki, kita utamané ngasilaké frekuensi dhuwur steel pipe karbon mesin las, frekuensi dhuwur stainless steel mesin pipe welding, lan plastik mesin pipe welding, etc. Ing diameteripun pipe maksimum kita bisa gawé iku 273mm. kauntungan kita iku kita pabrik nduweni kemampuan kanggo gawé saben bagean saka kabèh line, supaya kita bisa ngontrol kualitas kanthi tanggal layang, saben jamur kang wis liwati standar kontrol kualitas ketat bisa dikirim menyang tangan saka pelanggan.

    F -rata hukum:

    BG 系列 不锈钢 机组 副本BG 系列 不锈钢 机组模具

    图片 1


  • Previous:
  • Next:

  • 1. Decoiler

    1dfg1

    2. dipakani

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll mbentuk stands

    4gfg1

    sistem 5. Driving

    5fgfg1

    sistem 6. Cutting

    6fdgadfg1

    Others

    other1afd

    metu Tabel

    out1

    Kirimi pesen kanggo kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!