Highway Guardrail roll forming machine2

Pondok Description:

Description: This Highway Guardrail Roll Forming Machine can be designed as two waves or three waves profiles in one machine  just need to add some stations at the end of the machine. We adopt the universal joint driving system. The Max.thickness can reach at 4.0mm. Profile:   Technical specification: Two Waves/Three Waves Highway Guardrail Roll Forming Machine No. Item Specification Optional 1 Suitable material Type:Galvanized Coil, PPGI, Carbon steel Coil   Th...


  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambar profil

    konfigurasi pilihan

    pedaran:

    Ieu Jalan Raya Guardrail Roll Ngabentuk M achine  bisa dirancang salaku dua gelombang atanapi tilu propil gelombang dina hiji mesin ngan kudu nambahan sababaraha stasion di ahir mesin. Urang ngadopsi sistem nyetir gabungan universal. The Max.thickness tiasa ngahontal dina 4.0mm.

    Profil:

    文字 描述 429文字 描述 582

     

    Teknis specificatio n:

    Dua Ombak / Tilu Ombak Jalan Raya Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    No

    barang

    spésifikasi

    meunang milih

    1

    bahan cocok

    Jenis: Galvanized coil, PPGI, Karbon baja coil  
    Ketebalan (mm): 2-4
    Yield strength: 250 - 550MPa
    Tensil stress (Mpa): G350Mpa-G550Mpa

    2

    speed ngabentuk nominal (m / mnt)

    10-25 Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    3

    ngabentuk stasiun

    15 Numutkeun profil anjeun

    4

    Decoiler

    decoiler manual decoiler hidrolik atawa ganda decoiler sirah

    5

    Main mesin motor

    Sino-Jerman Brand Siemens

    6

    brand purwakarta

    Panasonic Siemens

    7

    Inverter brand

    Yaskawa  

    8

    sistim nyetir

    Gearbox drive ranté drive

    9

    Rollers '  materail

    Cr12 GCr15 atanapi # 45 Steel

    10

    struktur stasiun

    Ngajalin stasiun Beusi stasiun panel témbokAtawa struktur stand Torri

    11

    sistim punching

    teu stasiun punching hidrolik atawa punching pencét

    12

    sistim motong

    Pos-motong Pra-motong

    13

    sarat catu daya

    380V 60Hz Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    14

    warna mesin

    bulao Industrial Atawa nurutkeun sarat Anjeun

     

    Ngalir Bagan:

     文字 描述 1767


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • jalan raya guardrail roll ngabentuk mesin

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !