logam dek roll ngabentuk mesin

    Pondok Description:


    jéntré produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !