Page not found, Please Back Home

taros Kami

  • WUXI LINBAY mesin CO., LTD
  • floor 2nd, No.23-26.27 Xinfengyuan Fangqian Street Liangxi Jalan Xinwu District, Wuxi, Cina
  • lydia@linbaymachinery.com
  • + 86-510-82109969
  • 8615190254845

Panalungtikan Pikeun Harga

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa harga, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
  • Pameran Perdagangan Int'l
    1. DUBAI 2019
      Tanggal: 25 - 28 Nopémber 2019 Waktu
      : 11: 00 - 19:00
      Tempat:
      Booth
      Wilujeng sumping ka kami!