India-Stainless steel corrugated muter mesin mbentuk

On 10 th  Oktober, kita diekspor a stainless steel muter corrugated mbentuk mesin kanggo India. Sadurunge materi PPGI ana luwih populer nanging saiki sheet stainless steel wis mboko sithik ngganti panel PPGI. Muter corrugated iki mbentuk migunakake layar tutul dipindhah, iku luwih flexsible lan ora Occupy panggonan makaryo. Saiki banget populer ing mesin kita.

Quality Italia, Eropah Sawise-sales Service, Chinese Factory Price. 5 taun babar pisan kualitas, 20 taun urip.

corrugated sheet muter mbentuk mesin (1) 1

corrugated sheet muter mbentuk mesin (2) 1

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree


Post wektu: Oct-19-2018
Tampilan Online Chat!