kontrak badag customer Rusia

Ogé taun ka tukang, urang geus asup keuna ku parusahaan Rusia, aranjeunna mésér dua garis ti otomatis baki sambungan kabel roll mesin ngabentuk jeung ukuranana ti 50-600mm of lebar, éta mangrupa profil pajeulit jeung loba liang punching, hiji tipe sambungan kabel baki produk Italia. Dua garis bisa kalayan gampang robah lebar tur jangkungna dina layar toél sagemblengna otomatis, jeung speed kerja bisa ngahontal 15m / mnt.

Sintech_DSC8240

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk


Post time: Mar-08-2018

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat !