• comentarios para las conformadoras (1)
  • Instalacion de la maquina conformadora (2)
  • Instalacion de la maquina conformadora (3)
  • comentarios para las conformadoras (4)
  • comentarios para las conformadoras (5)
  • comentarios para las conformadoras (6)
  • comentarios para las conformadoras (7)

Pamasangan mesin roll roll salami COVID-19 gratis!

 

Kieu LINBAY bakal ngajelaskeun kumaha urang ngadamel pamasangan mesin roll roll urang.

 

Mimiti, urang nyaluyukeun mesin dina pabrik urang, kami bakal naroskeun ukuran mana anu anjeun badé ngahasilkeun heula, kami nempatkeun mesin dina ukuran anu badé dihasilkeun sareng ngaluyukeun sadaya parameter anu leres sateuacan kiriman, janten anjeun henteu kedah ngarobah nanaon nalika anjeun ngagaduhan mesin ieu.

 

Kadua nalika urang ngaleupaskeun mesin pikeun debug, kami nyandak pidéo supados anjeun terang kumaha nyambungkeunana. Masing-masing mesin gaduh pidéo na. Dina pidéo éta, éta bakal nunjukkeun kumaha nyambungkeun kabel sareng tabung, nempatkeun minyak, nempatkeun struktur fisik sareng sajabana…

 

Ieu conto video éta: https://youtu.be/p4EdBkqgPVo

 

Katilu, nalika anjeun nampi pakakasna, anjeun bakal ngagaduhan grup wahtsapp atanapi wechat, insinyur kami (Anjeunna nyarios basa Inggris sareng Rusia) sareng kuring (kuring nyarios basa Inggris sareng Spanyol) bakal aya dina grup pikeun ngadukung anjeun dina ragu-ragu.

 

Kaopat, kami ngirimkeun anjeun manual dina basa Inggris atanapi Spanyol sahingga anjeun ngartos sadayana hartos tombol sareng cara ngamimitian mesin.

 

Kami ngagaduhan kasus yén palanggan kuring ti Vietnam nampi mesin na tanggal 25 Nopémber, sareng dipasang dina mérek sapeupeuting, sareng mimiti ngahasilkeun tanggal 26 Nopémber Sareng sajabina ieu, kami parantos ngahontal seueur kasuksésan dina masang mesin anu langkung rumit. Henteu aya masalah sareng pamasangan mesin anjeun. LINBAY nawiskeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami, khususna dina kaayaan ieu. Anjeun teu kedah ngantosan dugi ka COVID lulus. Anjeun tiasa ngahasilkeun profil langsung ku mesin kami.



Kirim surat anjeun keur urang bandung:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami