India-steel baja corrugated roll mesin ngabentuk

Dina 10 th  Oktober kami diékspor a stainless steel roll corrugated ngabentuk mesin ka India. Méméh bahan PPGI éta beuki populér tapi ayeuna lambar stainless steel ieu laun ngaganti panel PPGI. Roll corrugated Ieu ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian gaw a. Ayeuna pisan populerna di mesin urang.

Quality Italia, Éropa Saatos-jualan Service, Cina Kilang kitu Harga. 5 taun jaminan kualitas, 20 taun hirup berpungsi.

corrugated lambar roll ngabentuk mesin (1) 1

corrugated lambar roll ngabentuk mesin (2) 1

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal


Pos waktos: Oct-19-2018
WhatsApp Online Chat!