Profil Perusahaan

焊接 2Wuxi Linbay mesin Co.Ltd  mangrupakeun produsén tina luhur-tungtung roll mesin ngabentuk di Cina.

parusahaan urang aya di kota Wuxi, Propinsi Jiangsu. Kami manufaktur profésional sagala jinis roll tiis ngabentuk mesin, urang make manajemen modern, panalungtikan ilmiah profésional, téhnik manufaktur canggih tur impeccable sanggeus-jualan system.Till kiwari parusahaan urang boga leuwih ti 50 pagawé, kaasup basa Inggris, salesman basa Spanyol sarta Rusia.

Linbay mesin utamana ngahasilkeun roofing roll mesin ngabentuk, glazed mesin kotak roll ngabentuk, C / Z purline roll ngabentuk mesin, lanté dek roll mesin ngabentuk, guardrail roll ngabentuk mesin, downpipe roll ngabentuk mesin, baki sambungan kabel roll ngabentuk mesin, baja silo roll ngabentuk mesin jeung sajabana Urang bisa nyieun leuwih ti 20 séri na 100 rupa mesin. jaringan kami geus nyebarkeun sakabeh sabudeureun dunya, anu ngamungkinkeun para urang ngabales kaperluan pasar dunya dipuseurkeun di sabudeureun Romania, Spanyol, Inggris, UAE, Afrika Kidul, Botswana, India, Peru, Bolivia, produk tungtung Rusia etc.The ieu loba dipaké dina gudang gandum, gudang, workshop, rak supermarket, industri photovotaic, spasi témbok integrasi, tinggal, sarta sagala rupa proyék konstruksi perumahan dipanaskeun. Linbay mesin bisa minuhan paménta tumuwuh tina perusahaan konstruksi, Industri otomatis tur baja produksi enterprise.We percanten nyadiakeun kualitas pikeun klien kami kalawan deliveries timely di harga paling kalapa.

fgafgammexport1497273704322


WhatsApp Online Chat!