Colombia-Corrugated roll ngabentuk mesin

Dina 7 th  Agustus, urang diékspor roll corrugated ngabentuk mesin keur Kolombia. Kami produsén pisan profesional of roll mesin ngabentuk. The roll corrugated ngabentuk ngagunakeun layar toél removable, éta leuwih flexsible sarta henteu ngeusian gaw a. Ayeuna pisan populerna di machines.We urang gaduh pangalaman éksténsif dina exporting roll ngabentuk mesin keur Latin America.We gaduh Spanyol-diomongkeun salesman, nu teu ukur merenah pikeun komunikasi jeung konsumén, tapi oge bahasa mesin bisa disetel ka Spanyol keur genah Anjeun.

Quality Italia, Éropa Saatos-jualan Service, Cina Kilang kitu Harga. 5 taun jaminan kualitas, 20 taun hirup berpungsi.

corrugated roll ngabentuk mesin (1) 1

corrugated roll ngabentuk mesin (2) 1

corrugated roll ngabentuk mesin (3) 1

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


Pos waktos: Oct-19-2018
WhatsApp Online Chat!