Kandang jaran lan Track muter mbentuk mesin

Short Description:

Description: The Kandang jaran lan Track Roll mbentuk Machine, minangka dikenal minangka Hat Shape Roll mbentuk Machine, Main Channel Roll mbentuk Machine, Omega Furring Channel Roll mbentuk Machine, Wall amba Roll mbentuk Machine, Roll Ceiling mbentuk Machine cahya Steel Keel Roll mbentuk Machine etc. bisa gawé murid, trek lan akeh manéka asalé wangun Shape C. kekandelan iki biasane bisa kawangun ing 0.25-1.2mm. Yen sampeyan perlu kanggo efficiency liyane banjur disaranake sampeyan adpot ing nyukur Flying karo Ora-mandeg ...


  • Potongan: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order Quantity: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Wektu babar pisan: 2 taun
  • Detail produk

    gambar profil

    konfigurasi pilihan

    Description:

    The Kandang jaran lan Track Roll mbentuk Machine , minangka dikenal minangka Hat Shape Roll mbentuk Machine ,Main Channel Roll mbentuk Machine ,Omega Furring Channel Roll mbentuk Machine ,Wall amba Roll mbentuk Machine, Roll Ceiling mbentuk Machine cahya Steel Keel Roll mbentuk Machine etc. bisa gawé murid, trek lan akeh manéka liyane wangun asalé Shape C.

    kekandelan biasane bisa kawangun ing 0.25-1.2mm.

    Yen sampeyan perlu kanggo efficiency liyane banjur disaranake sampeyan adpot ing nyukur Flying karo Ora-mandeg sistem.

    Max. kabèh kacepetan line bisa tekan ing 40 yuta / min.

    Yen sampeyan pengin ngasilaké luwih saka siji ing salah siji mesin, kita recomend sampeyan larik ganda lan mbentuk mesin lan larik telung mbentuk mesin kanggo ngirit papan lan ekonomi.

     

    Technical specificatio n: 

    Kandang jaran, Trek lan Channel Roll mbentuk Machine

    No.

    item

    Keterangan

    pilihan

    1

    materi cocok

    Koleksi: Galvanized Coil, PPGI, karbon baja Coil  
    Kekandelan (mm): 0.25-1.2
    Ngasilaken kekuatan: 250 - 550MPa
    Tensil kaku (MPa): G350Mpa-G550Mpa

    2

    kacepetan mbentuk Nominal (m / min)

    10-40 Utawa miturut sarat Panjenengan

    3

    mbentuk stasiun

    8-14  

    4

    Decoiler

    decoiler manual decoiler Hydraulic utawa pindho decoiler sirah

    5

    Main mesin motor

    Sino-Jerman Brand Siemens

    6

    account PLC

    Panasonic Siemens

    7

    inverter account

    Yaskawa  

    8

    sistem Driving

    chain drive gearbox drive

    9

    Rollers '  materail

    Steel # 45 GCr15

    10

    struktur Station

    stasiun panel Palsu stasiun Iron Utawa struktur ngadeg Torri

    11

    sistem punching

    Ora stasiun punching Hydraulic utawa Punching penet

    12

    sistem Cutting

    Post-nglereni Pre-nglereni

    13

    requirement sumber daya

    380V 60Hz Utawa miturut sarat Panjenengan

    14

    werna machine

    biru Industrial Utawa miturut sarat Panjenengan

     

     Mili Chart:

    rata-rata mili


  • Previous:
  • Next:

  • kandang jaran lan trek muter mbentuk mesin

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. dipakani

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll mbentuk stands

    4gfg1

    sistem 5. Driving

    5fgfg1

    sistem 6. Cutting

    6fdgadfg1

    Others

    other1afd

    metu Tabel

    out1

    Kirimi pesen kanggo kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!