• comentarios para las conformadoras (1)
  • Instalacion de la maquina conformadora (2)
  • Instalacion de la maquina conformadora (3)
  • comentarios para las conformadoras (4)
  • comentarios para las conformadoras (5)
  • comentarios para las conformadoras (6)
  • comentarios para las conformadoras (7)

Instalasi mesin roll roll sajrone COVID-19 gratis!

 

Mangkene LINBAY bakal nerangake kepiye cara instalasi mesin pembentuk gulungan.

 

Kaping pisanan, kita nyetel mesin ing tanduran, kita bakal takon ukuran sing bakal diprodhuksi luwih dhisik, kita sijine mesin kanthi ukuran sing bakal diproduksi lan nyetel kabeh paramèter sing bener sadurunge dikirim, dadi ora prelu ganti apa-apa nalika sampeyan entuk mesin iki.

 

Kapindho nalika ngilangi mesin kanggo debug, kita njupuk video supaya sampeyan ngerti cara nyambungake. Saben mesin duwe video. Ing video kasebut, bakal ditampilake cara nyambungake kabel lan tabung, sijine minyak, nggabungake struktur fisik lsp ...

 

Mangkene conto video kasebut: https://youtu.be/p4EdBkqgPVo

 

Katelu, nalika sampeyan nampa peralatan kasebut, sampeyan bakal duwe klompok wahtsapp utawa wechat, insinyur kami (Dheweke ngomong basa Inggris lan Rusia) lan aku (aku nganggo basa Inggris lan Spanyol) bakal ana ing klompok kasebut kanggo ndhukung sampeyan.

 

Papat, kita menehi manual nganggo basa Inggris utawa Spanyol supaya sampeyan ngerti kabeh tegese tombol lan cara miwiti mesin kasebut.

 

Kita duwe kasus manawa klienku saka Vietnam nampa mesin ing tanggal 25 November, lan dipasang ing merek ing wayah wengi, lan wiwit diproduksi tanggal 26 November. Kajaba iku, kita wis sukses kanthi nginstal mesin sing luwih rumit. Ora ana masalah nalika nginstal mesin sampeyan. LINBAY nawakake kualitas paling apik lan layanan paling apik kanggo para klien, utamane ing kahanan iki. Sampeyan ora kudu ngenteni nganti pass COVID. Sampeyan bisa langsung nggawe profil nganggo mesin.



Kirimi pesen kanggo kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita