FABTECH MEXICO 2023

El 16 de Mayo, LINBAY MACHINERY është paraqitur në feria FABTECH MEXICO, cual es specializda en el sektori metalúrgico, ¡y LINBAY MACHINERY le espera në Ciudad de Mexico!

  • komente para las conformadoras (1)
  • Instalacion de la maquina conformadora (2)
  • Instalimi de la maquina conformadora (3)
  • komente para las conformadoras (4)
  • komente para las conformadoras (5)
  • komente para las conformadoras (6)
  • komente para las conformadoras (7)

Instalimi i makinës së rrotullimit gjatë COVID-19 është falas!

 

Nëpërmjet kësaj, LINBAY do të shpjegojë se si e bëjmë instalimin e makinës sonë të formimit të rrotullave.

 

Së pari, ne rregullojmë makinën në fabrikën tonë, do të pyesim se cilën madhësi do të prodhoni së pari, e vendosim makinën në madhësinë që do të prodhojë dhe rregullojmë të gjithë parametrat e duhur para dërgesës, kështu që nuk keni nevojë të ndryshoni ndonjë gjë kur të merrni këtë makinë.

 

Së dyti, kur e çmontojmë makinën për korrigjimin e gabimeve, ne bëjmë video në mënyrë që të dini se si t'i lidhni ato.Çdo makinë ka videon e saj.Në video, do të tregohet se si të lidhni kabllot dhe tubat, të vendosni vajrat, të bashkoni strukturat fizike etj…

 

Këtu është një shembull i asaj video:https://youtu.be/p4EdBkqgPVo

 

Së treti, kur të merrni pajisjet, do të keni një grup wahtsapp ose wechat, inxhinieri ynë (Ai flet anglisht dhe rusisht) dhe unë (unë flas anglisht dhe spanjisht) do të jemi në grup për t'ju mbështetur në çdo dyshim.

 

Së katërti, ne ju dërgojmë një manual në anglisht ose spanjisht në mënyrë që të kuptoni të gjitha kuptimet e butonave dhe mënyrën e ndezjes së makinës.

 

Kemi një rast që klienti im nga Vietnami e ka marrë makinen e tij më 25 nëntor dhe e ka vënë në markë natën dhe ka filluar të prodhojë më 26 nëntor. Dhe përveç kësaj kemi arritur shumë suksese në instalimin e makinerive më të komplikuara.Nuk ka asnjë problem me instalimin e makinës suaj.LINBAY ofron cilësinë më të mirë dhe shërbimin më të mirë për klientët tanë, veçanërisht në këtë situatë.Nuk duhet të prisni derisa të kalojë COVID.Ju mund t'i prodhoni profilet menjëherë me makinat tona.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni