FABTECH MEXICO 2023

El 16 de mayo, LINBAY MACHINERY estará presente en la feria FABTECH MEXICO, cual es especializda en el sector metalúrgico, ¡y LINBAY MACHINERY le espera en Ciudad de México!

  • коментари пред лас конформадори (1)
  • Инсталационен де ла макина конформадора (2)
  • Инсталационен де ла макина конформадора (3)
  • коментари пред лас конформадори (4)
  • коментари пред лас конформадори (5)
  • коментари пред лас конформадори (6)
  • коментари пред лас конформадори (7)

Инсталирањето на машина за формирање ролна за време на COVID-19 е бесплатно!

 

Со ова LINBAY ќе објасни како ја правиме инсталацијата на нашата машина за формирање ролна.

 

Прво, ја прилагодуваме машината во нашата фабрика, ќе прашаме која големина ќе ја произведувате прво, ја ставаме машината во големината што ќе ја произведе и ги прилагодуваме сите точни параметри пред пратката, така што не треба да правите променете нешто кога ја добивте оваа машина.

 

Второ кога ја расклопуваме машината за дебагирање, правиме видеа за да знаете како да ги поврзете. Секоја машина има свое видео. На видеото, тоа ќе покаже како да ги поврзете каблите и цевките, да ги ставите маслата, да ги соберете физичките структури итн.

 

Еве еден пример за тоа видео: https://youtu.be/p4EdBkqgPVo

 

Трето, кога ќе ја добиете опремата, ќе имате група wahtsapp или wechat, нашиот инженер (Тој зборува англиски и руски јазик) и јас (јас зборувам англиски и шпански) ќе бидеме во групата за да ве поддржам во какво било сомневање.

 

Четврто, ви испраќаме прирачник на англиски или шпански за да ги разберете сите значења на копчињата и како да ја стартувате машината.

 

Имаме случај дека мојот клиент од Виетнам ја доби својата машина на 25 ноември, и ја стави на бренд ноќе, и започна да произведува на 26 ноември. И покрај тоа, постигнавме многу успеси во инсталирањето на покомплицирани машини. Нема проблем со инсталацијата на вашата машина. LINBAY нуди најдобар квалитет и најдобра услуга за нашите клиенти, особено во оваа ситуација. Не мора да чекате додека не помине COVID. Профилите можете да ги произведувате веднаш со нашите машини.Испратете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас