Rak rak roll ngabentuk mesin

Pondok Description:

Description: Goods Shelf Roll Forming Machine including Shelf Roll Forming Machine, Pallet Rack Roll Forming Machine.Pallet rack can both store multi-veriety goods with small quantity and also unified goods with big quantity. Normally thickness can be formed at 2.5mm and the speed is about 20-30m/min.This machine is widely used in high warehouses. Profile:   Technical specification: Warehouse Pallet Rack/Goods Shelf Roll Forming Machine No. Item Specification Optional 1 S...


  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambar profil

    konfigurasi pilihan

    pedaran:

    Barang Paparan Roll Ngabentuk Mesin  kaasup Paparan Roll Ngabentuk Mesin, Usuk rak Roll Ngabentuk Mesin rak .Pallet bisa duanana toko multi veriety barang kalawan kuantitas leutik jeung barang ogé dihijikeun kalayan kuantitas badag. Biasana ketebalan bisa ngawujud dina 2.5mm jeung speed nyaeta ngeunaan 20-30m / mesin min.This ieu loba dipaké di gudang tinggi.

    Profil:

     文字 描述 502

    Teknis specificatio n:

    Gudang Usuk rak / Barang Paparan Roll Ngabentuk Mesin

    No

    barang

    spésifikasi

    meunang milih

    1

    bahan cocok

    Jenis: Galvanized coil, PPGI, Karbon baja coil  
    Ketebalan (mm): 1.5-2.5
    Ngahasilkeun kakuatan: 250 - 550MPa
    Tensil stress (Mpa): G350Mpa-G550Mpa

    2

    speed ngabentuk nominal (m / mnt)

    10-25 Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    3

    ngabentuk stasiun

    20  

    4

    Decoiler

    decoiler manual decoiler hidrolik atawa ganda decoiler sirah

    5

    Main mesin motor

    Sino-Jerman Brand Siemens

    6

    brand purwakarta

    Panasonic Siemens

    7

    Inverter brand

    Yaskawa  

    8

    sistim nyetir

    ranté drive Gearbox drive

    9

    Rollers '  materail

    Baja # 45 GCr15

    10

    struktur stasiun

    Struktur stand Torri Ngajalin stasiun Beusi stasiun panel Atawa Besar

    11

    sistim punching

    teu stasiun punching hidrolik atawa punching pencét

    12

    sistim motong

    Pos-motong Pra-motong

    13

    sarat catu daya

    380V 60Hz Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    14

    warna mesin

    bulao Industrial Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    Ngalir Bagan:

     文字 描述 1631


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • rak rak roll ngabentuk mesin

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !