Strut jeung Rail roll ngabentuk mesin

Pondok Description:

Description: Steel Strut&Rail Roll Fomring Machine includ Door Rail Roll Fomring Machine, Steel C Channel Roll Forming Machine, Solar Rack Roll Forming Machine etc. The working thickness can be 1.5-2.5mm. The Max. working speed can be 25m/min. We adopt gearbox driving system to keep our machine work with high speed and prolong the service life. Technical specification: Steel Strut& Rail roll forming machine No. Item Specification Optional 1 Suitable material Type...


  • FOB Harga: US $ 11,000-30,000 / mesin
  • Min.Order kuantitas: 1 mesin
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • Jaman jaminan: 2 taun
  • jéntré produk

    gambar profil

    konfigurasi pilihan

    pedaran:

    Baja Strut & Rail Roll Fomring Mesin  includ  Door Rail Roll Fomring Mesin ,Steel C Channel Roll Forming Machine,Solar rak Roll ngabentuk Mesin  etc. The working thickness can be 1.5-2.5mm. The Max. working speed can be 25m/min. We adopt gearbox driving system to keep our machine work with high speed and prolong the service life.

    Teknis specificatio n:

    Baja Strut & Rail roll ngabentuk mesin

    No

    barang

    spésifikasi

    meunang milih

    1

    bahan cocok

    Jenis: Galvanized coil, PPGI, Karbon baja coil  
    Ketebalan (mm): 1.5-2.5
    Ngahasilkeun kakuatan: 250 - 550MPa
    Tensil stress (Mpa): G350Mpa-G550Mpa

    2

    speed ngabentuk nominal (m / mnt)

    10-20 Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    3

    ngabentuk stasiun

    17 Numutkeun profil anjeun

    4

    Decoiler

    decoiler manual decoiler hidrolik atawa ganda decoiler sirah

    5

    Main mesin motor

    Sino-Jerman Brand Siemens

    6

    brand purwakarta

    Panasonic Siemens

    7

    Inverter brand

    Yaskawa  

    8

    sistim nyetir

    Gearbox drive ranté drive

    9

    Rollers '  materail

    Baja # 45 GCr15

    10

    struktur stasiun

     Struktur stand Torri Ngajalin stasiun Beusi struktur panel Atawa Besar

    11

    sistim punching

    teu stasiun punching hidrolik atawa punching pencét

    12

    sistim motong

    Pos-motong Pra-motong

    13

    sarat catu daya

    380V 60Hz Atawa nurutkeun sarat Anjeun

    14

    warna mesin

    bulao Industrial Atawa nurutkeun sarat Anjeun

     

    Ngalir Bagan:

     bagan aliran


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • strut na rail roll ngabentuk mesin

    1. Decoiler

    1dfg1

    2. Dahar

    2gag1

    3.Punching

    3hsgfhsg1

    4. Roll ngabentuk lapak

    4gfg1

    Sistim 5. nyetir

    5fgfg1

    Sistim 6. motong

    6fdgadfg1

    batur

    other1afd

    kaluar méja

    out1

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!