Lutuni për Bejrutin

Më 4 gusht 2020, shpërthime të shumta ndodhën në qytetin e Bejrutit, kryeqyteti i Libanit.Shpërthimet ndodhën në portin e Bejrutit dhe lanë të paktën 78 persona të vdekur, më shumë se 4000 të plagosur dhe shumë të tjerë të zhdukur.Drejtori i Përgjithshëm i Sigurisë së Përgjithshme Libaneze tha se shpërthimi kryesor lidhej me rreth 2,750 ton nitrat amoniumi që ishte konfiskuar nga qeveria dhe ruajtur në port për gjashtë vitet e fundit në kohën e shpërthimit.

Ekipi i Linbay u trondit nga lajmi i shpërthimit në Portin e Bejrutit, jemi vërtet të pikëlluar kur kemi dëgjuar për humbjen tuaj.Mendimet dhe lutjet tona janë me ju!Dielli vjen pas stuhisë, gjithçka do të bëhet më mirë!Allahu ju bekoftë të gjithëve!Amen!


Koha e postimit: Gusht-05-2020

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni