Mantaince

Mirëmbajtja Machine

mirëmbajtjen e përditshme me kujdes tepër i përpiktë luan një rol të rëndësishëm në zgjerimin kohën e operacionit e pajisjeve 'dhe cilësinë e dërrasë kodrina. Prandaj, ju lutem të bëjë gjërat e mëposhtme në prodhimin tuaj të përditshme dhe përdorimin.

1. Të dhëna dhe suvatojnë lubrifikim shpesh në pjesët e jashtme. (Të tilla si zinxhir lëvizëse)

2. Fshini pluhurin sipërfaqe të rul shpesh dhe veçanërisht të punojnë jashtë. Në qoftë se ju nuk e përdorni atë  për kohë të gjatë, ju duhet të suvatojnë makinë dhe lubrifikim në sipërfaqe rul dhe ju duhet të pastër atë kur ju përdorni herën tjetër.IMG

3. Nëse pajisja nuk përdor për kohë të gjatë, ju duhet të përdorni plastike leckë apo artikuj të tjerë për të mbuluar atë dhe njoftim për të shmangur shi dhe i lagësht, veçanërisht kuti elektrike kontrollues

4. Prerje duhet të shtoni lubrifikim në vendet ku kanë nevojë për lubrifikim të kërkesës

5. Zakonisht shikoni në stacionin hidraulike dhe sasia e naftës e makinës ngadalësimin ju duhet të shtoni në kohën kur mungesë sasia e naftës

6.To pajisje elektrike kuti dhe çdo rrethanë të çon kombinimit, ju duhet të kontrolloni zakonisht dhe të pastër pluhurin.


WhatsApp Online Chat!