Mantaince

машина за одржување

Секојдневно одржување со внимателност игра важна улога во проширувањето време на работа на капацитети и на квалитетот на тркалање штица. Затоа, Ве молиме да го направите следново работи во вашата дневна производство и употреба.

1. Додади и дупка смазка често на надворешните делови. (Како што се синџирот возење)

2. Избришете ја површината прашина на ролери често и особено работат надвор. Ако не го користите  за долго време, треба да се дупка машина и смазка во површината на ролери и што треба да го чисти кога ќе го користите следниот пат.img

3. Ако опремата не се користи за долго време, треба да го користите пластика крпа или други предмети да се покрие и информации за да се избегне дожд и влага, особено електрична контрола кутија

4. Сечење треба да додадете смазка на местата каде што треба смазка на барање

5. Обично се погледне во хидраулична пумпа и количината на нафта на забавување машина треба да го додадете во време кога недостаток количество нафта

6.To електрични апарати кутија и секој води заедно околности, треба да проверите обично и чистење на прашина.


WhatsApp Онлајн Chat!